Stiftet:

29.11.1977

Hjemmedrakt:         

Rød trøye, blå shorts

Bortedrakt:

Blå trøye, blå shorts

Hjemmebane:

Selbuhallen

Adresse:

7580 Selbu

Telefon:

951 08 650

E-mail:

handball@selbuil.no

Styreleder:

Bård Inge Kjeldstad

Om klubben

Selbu IL handball ble stiftet i 1977. Den første treningene var den 29/11-1977, og trenerne var Kari Sandtrø og Anny Siraas.
Handballutvalg:Formann Kjell Sandtrø-Edith Stokke-Bengt Ødegård-Kari Sandtrø -Anny Siraas.

Selbu IL Håndballl har etterhvert blitt en klubb som har satt virkelige spor etter seg både i sitt eget idrettslag, i Selbus og Trøndelags idrettsverden forøvrig. Spesielt gjelder dette da seniorlaget, som gjennom sitt opprykk til eliteserien i 1997 beviste at det er mulig for et håndballag fra ei bygd med 4000 innbyggere å spise kirsebær med de store. Selbu IL Håndball har vært blant de beste lagene på kvinnesiden i Norge med spill i elitedivisjonen og førstedivisjon. I denne perioden har Selbu hatt to spillere på Norges kvinnelandslag; Elisabeth Hilmo og Kristin Børseth.  Flere spillere har spilt på yngre landslag.

Selbu IL Håndball er mer enn senoirklubb, og aktiviteten nedover i aldersbestemte rekker er meget god. Klubben ønsker å satse på morgendagens spillere. Derfor er klubbens motto:

“Topp og bredde, hånd i hånd.”

Visjon 

Selbu IL Håndball skal være en bredde- og eliteklubb. Vi skal ha engasjerte, stolte, ansvarsbevisste aktører som føler stolthet og tilhørighet til klubben”